LOCAL TIME

UTC TIME

Vedere Panoramica

Imagini Live de pe ISS - Statia Spatiala Internationala



Live streaming video from ISS by YO2LDK

Translate

sâmbătă, 26 mai 2012

Dotari HI - TECH in Politia USA



   Motorola a lansat un clip video in care prezinta noile gadgeturi cu care vor fi dotati politistii americani incepand din acest an. Masinile Chevrolet Caprice PPV vor avea la bord ultimele noutati tehnologice.
Printre acestea se afla, la loc de cinste, computerul touchscreen cu activare vocala.
Cu ajutorul acestuia, politistilor le va fi mult mai usor sa caute datele de care au nevoie, spunand la microfon numele sau numarul de inmatriculare al masinii. Computerul are, bineinteles, si o tastatura multifunctionala.
Computerul de bord este conectat la internet printr-o conexiune 4G LTE asa ca, pe langa obtinerea de informatii, acesta va fi capabil sa transmita in direct imagini din masina catre dispeceratul Politiei prin intermediul celor 8 camere video.
In dotarea masinii mai este inclus un scanner performant pentru a verifica autenticitatea documentelor, un GPS cu toate hartile necesare si un sistem de transmisie radio de ultima generatie.
Masina mai are si un sistem de detectie al permiselor de parcare care va avertiza automat politistul asupra vehiculelor care nu au autocolantul cu taxa de drum sau daca acesta este expirat.

Niciun comentariu: