LOCAL TIME

UTC TIME

Vedere Panoramica

Imagini Live de pe ISS - Statia Spatiala Internationala



Live streaming video from ISS by YO2LDK

Translate

joi, 5 iulie 2012

POCKET TV - transforma un TV in SMART TV

POCKET TV




 la un pret de cca. 99 $, este un dongle care se conectează la portul HDMI de pe orice televizor obisnuit (chiar dvs. de 5 ani TV), şi îl converteşte într-un televizor inteligent. Este de fapt un  micro-computer cu dimensiunea unui stick, care ruleaza Android 4.0 (Cream Sandwich ICE), la fel ca cele mai recente smartphone-uri de azi. 
 Puterea de procesare în TV-ul de buzunar va permite să rulati Android   pe TV-ul transformat, ganditi-va la un iPad de 50 inch :)






 Puteţi descărca aplicaţii de redare video de la Google Store Stream, trimite sau citire mail-uri, juca jocuri, conectarea cu prietenii tăi de pe Facebook, vizionare ştiri,  sau pur şi simplu navigaţi pe internet. Puteţi ataşa chiar şi o camera video pentru a face video-apeluri pe Skype ...
   Da, totul cu acelasi TV!
Se foloseşte portul HDMI pentru afişaj şi poate fi controlat fie cu o  telecomanda IR standard sau cu un alt telefon mobil. Se poate conecta la orice televizor standard prevăzut, atâta timp cât acesta are un port HDMI şi se va afişa până la rezoluţie de 1080p. Are, de asemenea, un port USB, astfel încât să puteţi ataşa un hard disk extern, o tastatură wireless şi mouse-ul sau o camera video pentru apeluri video. Oh şi am menţiona, de asemenea, are un slot micro SD, astfel încât să puteţi adăuga spaţiu de stocare suplimentar.
Iulie-august: prima serie de producţie
Septembrie: asamblare, testare si ambalare (eventual începe de transport maritim)
Octombrie: Start de transport  catre consumatori




 Pocket TV-ul de buzunar are un procesor Cortex A9 de 1GHz ruland Android 4.0 (care funcţionează similar cu Apple iOS pentru fanii Apple). 





 Productia de TV de buzunar este aproape gata  şi sperăm să înceapă  prin septembrie sau octombrie 2012.
iata un grafic de lucru:
Iunie: Finalizarea de dezvoltare software 





Alte info, AICI:

Niciun comentariu: