LOCAL TIME

UTC TIME

Vedere Panoramica

Imagini Live de pe ISS - Statia Spatiala Internationala



Live streaming video from ISS by YO2LDK

Translate

miercuri, 22 ianuarie 2014

How to Root ZOPO ZP998 Octa Core SmartPhones sau cum sa obtii drepturi de Root la telefoane Octo-core

 Odata cu aparitia pe piata a noilor serii de telefoane Octa-core, bineinteles ca ne dam seama ce bine ar fi sa avem si noi un astfel de gadget !
 Primele modele pana acum, au preturi acceptabile intre 200 si 350 $ si sunt de la ZOPO Next 998, si versiune de upgrade de la 980+ , Thl 100s, JIAKE V8, Elephone V8, Haipai N7892 h868, Mpai 9200i, si poate deja si altele..
 Eu am optat pentru primul, si anume ZP998, un telefon foarte apreciat si cu multe facilitati noi.
Una dintre acestea este suportul OTG, pe care-l doresc de mult timp la un telefon, astfel incat sa ma pot bucura de receptia semnalelor radio cu cat mai putine accesorii.

Asadar, cu un telefon avand functia OTG,


impreuna cu softul SDR Touch


si un stick RTL2832, obtineti un receptor SDR all mode super portabil :)


Din pacate, pentru a folosi softul SDR Touch, la majoritate telefoanelor, este necesar sa ai acces la Root. In urma cautarilor pe net si testarii de diferite solutii, destul de greoaie si riscante, am gasit softul Vroot in varianta chineza :)


 in urma discutiilor si probabil a mai multor cereri, nu doar de la mine, dezvoltatorii softului au realizat si varianta in engleza, care poate fi descarcata  DE AICI :
   Va trebui sa aveti conexiunea la internet activa, deoarece softul isi cauta driverele ptr telefonul dvs  si este necesara putina rabdare pentru aceasta.
 Dupa ce totul este ok, va incepe scrierea in telefon si peste cca 2-3 minute, telefonul are acum accesibila partea de root



 Mult succes !